Halaman
Laman utama
Pengenalan
Hubungi Kami
Sumber
Piagam
Pautan
FAQ
02 Jun 2010
ANALISA KELOPAK KERING ROSELLE
Parameter Nilai
Abu(%) 8.4
Serabut kasar(%) 11.7
Jumlah gula(%) 10.2
Gula penurunan(%) 8.6
Pektin(%) 7.1
Protein(%) 0.1
Asid Arkobit(%) 260mg-280gm/110gram asid
Sitrik(%) 18.4-19.2
Antosianin(gm/100gm) 1.48
pH(%) 2.7
Tiada ulasan:
Catat Ulasan
komen yang baik, dapat memberikan kesan dan penambahbaikan kepada syarikat kami.
Catatan Terbaru
Catatan Lama
Laman utama
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Tiada ulasan:
Catat Ulasan
komen yang baik, dapat memberikan kesan dan penambahbaikan kepada syarikat kami.